7 grunde til at få opsat udendørs lamper

Gode råd der giver tryghed, skaber stemning og oplyser din verden.

1. Sikrer dig mod tyveri

Udendørs lys kan sikre din ejendom mod uventet besøg fra indbrudstyven. En oplyst have gør det svært for tyven, at gå omkring dit hus uden at kunne ses af folk fra gaden. Oplyst gangsti og fordør vil sikre dig mod en overfaldsmand, der står ved hoveddøren og venter på at du kommer hjem, en sen aften.

2. Byd dine gæster velkommen

Du kender det højest sandsynligt selv! En helt mørk, lidt for bevokset sti til fordøren. Det gør det uindbydende, at gå ind og sender ikke ligefrem et velkommende signal til gæsterne. Dette skal du ikke nøjes med! Få oplyst din gangsti, det skaber stemning og på samme tid undgår du, at dine gæster falder over sten eller de små ujævnheder fra fliserne.

3. Vis pakkeposten dit husnummer

Vis hvor du bor, så posten kan se det i mørket. Et oplyst husnummer viser hvor du bor, dette gør det nemmere at finde dit hus, især for dem der aldrig har været hos dig før. Tænk på pakker, buketter, og vare bestilt til din dør vil blive leveret meget nemmere med et oplyst gade nummer.

4. Skab stemning

Hvorfor er det kun om dagen, ud kan nyde udsigten af din have? Udendørs lys giver dig mulighed for at nyde din have døgnet rundt. Lys og skygger skaber hygge og liv i din have.  Få oplyst dine træer, buske og blomster med spots.

5. Oplys din hoveddør

Det er vigtigt man, føler sig tryg ved indgangen til sit hjem. Oplysning af døren skaber tryghed både når du går ud og når du kommer hjem. Det gør det også nemmere, for dig at få nøglen i døren og dørtrin kan ses af dine gæster.

6. Bære skraldet ud i mørke

Det er ikke særlig behageligt, at gå rundt i mørke, heller ikke selvom det kun er ud til skraldespanden. Få oplyst gårdspladsen, garage eller carport. Dette vil gøre det meget rare at komme hjem om aftnen og skulle tømme bilen for vare, eller tage skraldet ud efter aftensmaden.

7. Hygge aften på terrassen

Du kender det godt, i sidder og hygger med vennerne og pludselig er det blevet mørkt. Aftnen bryder stille og roligt op og vennerne tager hjem. Hvorfor ikke holde den gode stemning længere. Få hyggelig stemning hele aftnen og natten med terrasse lys. Terrasse lys skal gerne have svag lys styrke så det skaber en god stemning, men der skal også gerne være nok lys til at man kan spise desserten, hvis i ikke er blevet helt færdige før mørket falder på.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *