Til dig der vil lave den perfekte romantiske Picnic, om enden du vil erklære din kærlighed, i fejre jeres forhold eller du bare er en håbløs romantiker er her den guide du skal bruge for det perfekte resultat.

Er i til hygge under stjernerne og eller havudsigt er en romantisk picnic for to en nem fornøjelse der vil få din udkårende til at blive blød i knæene.  


read more

Kom ud og lev i ét med naturen. Mange har den forestilling, at hvis man leve i naturen i Danmark skal man overnatte på campingpladser, dette er dog ikke helt sandt. Man må dog ikke overnatte lige hvor man vil.

Skov- og naturstyrelsen har forskellige camping pladser rundt omkring i den danske natur som ganske gratis kan benyttes.

Her er en guide til hvor og hvordan du, ganske gratis, komme ud og overnatter i den Danske natur.


read more

Friluftsmenneske eller ej vi har alle lyst til, at bruge den dejlige danske natur. Ønsker du at bruge naturen, men er i tvivl om hvordan du må færdes. Hvad man skal være opmærksom på, tage hensyn til og andre generelle retningslinjer.

Her kommer nogle få regler og retningslinjer der er til færdsel i Danmark:

Skoven

I offentlige skov(kommuner, statsinstitutioner, offentlige stiftelser og folkekirken) er det tilladt, at færdes til fods døgnet rundt både på og udenfor stierne


read more

Skovture har altid været en god Dansk tradition helt tilbage fra gammel tid. Uanset om det er søndag middag eller en eftermiddag i hverdagen er Picnic en perfekt måde, at tilbringe kvalitetstid med venner og familie. Picnic som du kender det, er hvor i tilbringer en sommer dag i parken eller på stranden og nyder lidt lækkert mad i det dejlige sommer vejr. Men en Picnic kan være meget mere en det, i kan eksempelvis tage af sted en sen dag i efteråret og opleve årets sidste solstråler. Krølle jer op under et varmt tæppe, indånde den friske luft og nyde lidt varmt at drikke.


read more