Udendørs lys til brug i haven, kan skabe en god hygge og gøre have til en helt ny oplevelse. Have lys kan bruges på forskellige måder:

Oplys små og lavtliggende planter:

For at oplyse lavtliggende, skal du helst


read more

Hvis du ikke får professionelle til at opsætte dine lamper i haven burde du læse denne artikel og undgå en fejl mange laver i forbindelse med udendørs have lamper.

Lysforurening

Kender i det, man går en aftentur og helt uforberedt bliver øjet ramt at en skarp lysstråle. Dette kan enten være fra en oplyst have, butik facade eller


read more

Byd gæster velkommen

Gangsti lyset er nok det mest oversete udendørs lys emne i dag. Man kan se dem omkring i haver, opkørsler, havestier osv. Og mest af alt ligner de små landingsbaner med lamper overalt for hver halve eller hele meter. Hvad de små lamper ikke klare med kvalitet klare de med kvantitet, hvilket de gør i stor stil.


read more

Gode råd der giver tryghed, skaber stemning og oplyser din verden.

1. Sikrer dig mod tyveri

Udendørs lys kan sikre din ejendom mod uventet besøg fra indbrudstyven. En oplyst have gør det svært for tyven, at gå omkring dit hus uden at kunne ses af folk fra gaden. Oplyst gangsti og fordør vil sikre dig mod en overfaldsmand, der står ved hoveddøren og venter på at du kommer hjem, en sen aften.

2. Byd dine gæster velkommen

Du kender det højest sandsynligt selv! En helt mørk, lidt for bevokset sti til fordøren. Det gør det uindbydende,


read more