Den perfekte Romantiske Picnic

Til dig der vil lave den perfekte romantiske Picnic, om enden du vil erklære din kærlighed, i fejre jeres forhold eller du bare er en håbløs romantiker er her den guide du skal bruge for det perfekte resultat.

Er i til hygge under stjernerne og eller havudsigt er en romantisk picnic for to en nem fornøjelse der vil få din udkårende til at blive blød i knæene.  

Picnickurven

Du behøver ikke en stor indrettet picnickurv for at lave en god skovtur, men det vil helt sikkert imponere din date en smule. Hvis det er det du går efter, kan en komplet indrettet picnickurv købes så den indeholder: vinglas, tallerkner, bestik, proptrækkere, servietter og meget mere, kort sagt alt hvad du skal bruge for at skabe den perfekte tur.

Det er ikke sikkert at det helt store indtryk, men viser helt sikkert at du har tænkt på det hele og du har brugt tid på planlægningen.

Hvis ikke du er til færdigpakkede kurve, eller ikke gider bruge pengene på det, kan du bruge en gammel kurv, kasse eller bare en taske. Bare husk at få det hele pakket ned det er så pinligt at stå helt klar med det hele og mangle en proptrækker.

Det Perfekte Sted

Det behøver ikke være svært at finde jeres perfekte sted, bare du tænker kreativt skal det nok lykkes. Hvis muligt vælg et sted med smuk natur: flotte sletter, skove eller havudsigt, sidstnævnte burde ikke være svært i Danmark.

Hvis du ikke er så heldig at have smuk natur i nærheden må du tænke lidt anderledes, det kan stadig blive en romantisk picnic.

Du kan bruge jeres have, hænge lyskæder op, sætte stearinlys på terrassen og dække et tæppe med tallerkner, glas og puder der gør det til en behagelig fornøjelse.

Hvis du bor i byen og ikke har en have, kan en picnic også foregå på en balkon, det bliver måske lidt trængt men det gør det kun hyggeligere.

Selv hvis du er så uheldig at det regner på den aften i har aftalt kan i holde det i stuen, dæk op med tæppe og det helt store, stil evt. planter omkring for at give en udendørs følelse.

Maden

Det det hele handler om er jo et lækkert måltid i det fri, derfor skal maden selvfølgelig også være helt perfekt. Det er ikke altid så nemt at kokkerere den helt store gourmet middag og pakke ned for at tage med i skoven. Derfor skal du tænke lidt mere praktisk når du vælger maden.

Her er Tapas et rigtig godt valg, Tapas er nemt at tilberede, nemt at tage med sig, nemt at spise og på samme tis er det lækker mad som let kan deles på en romantisk måde.

For dem der ikke ved det er Tapas en masse små retter, forretter, snaks osv. der til sammen giver et helt måltid.  Tapas stammer oprindeligt fra Spanien og laves normalt af spanske specialiteter, men lad nu ikke det holde dig tilbage.

Tapas kan være meget mere end det, der kan hentes inspiration fra alverdens køkner.

Her kommer et par små retter der er nemme at lave og lige til at tage med: Mozzarella m. tomat og basilikum, carpaccio, bruchetta, parmaskinke m melon, pølser og forskellige oste, oliven, feta, laks i små ruller, friskbagt brød og til dessert kan du få et fad udskåret frugt til at ligne en million.

Det var lidt inspiration til hvad du kan lave, men brug din fantasi og fin på dine egne retter eller en helt anden ret. Det vigtigste er at det er nemt og romantisk, men sørg for at vælge retter der kræver minimal sidste øjebliks forberedelse og så lidt oprydning som muligt. Du vil jo være til stede mens skovturen er i gang.

Så fokusere på jeres måltid sammen, tag et glas vin eller champagne, imens i slapper af og nyder hinandens selskab.

Overraskelsen

Den mest romantiske del af en Picnic er næsten overraskelses elementet. Du har planlagt det hele og henter din partner på arbejdet med picnickurven i den ene hånd og en rød rose i den anden. I kan også aftale at mødes til en hyggelig gåtur i parken, hvor du så står klar med den helt store skovturs oplevelse for din partner.

Det kan gøres på mange måder, bare du ikke røber overraskelsen så skal det nok gå, og hvis det går helt galt her i noget at grine af i mange år.

Et par gode ideer til din pakke liste:

Tæppe eller en fin dug.

Puder, i skal jo helst side godt.

Is eller køleelementer hvis maden kræver det, eller en vin køler til hvidvinen og champagnen.

Vin- el. Champagneglas, plasticglas går ikke når det skal være romantisk.

Servietter der matcher dugen.

Affaldsposer, sender et godt signal.

Salt og peber.

Hvis det er om dagen så husk solcreme, solbriller også til den anden part, husk de ikke selv kan huske det. Det giver ikke gode minder at komme hjem helt solskoldet.

Stearinlys hvis det passer ind.

Hvad end du vælger, så rigtig god fornøjelse!


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *