Planlæg den Perfekt Picnic

Skovture har altid været en god Dansk tradition helt tilbage fra gammel tid. Uanset om det er søndag middag eller en eftermiddag i hverdagen er Picnic en perfekt måde, at tilbringe kvalitetstid med venner og familie. Picnic som du kender det, er hvor i tilbringer en sommer dag i parken eller på stranden og nyder lidt lækkert mad i det dejlige sommer vejr. Men en Picnic kan være meget mere en det, i kan eksempelvis tage af sted en sen dag i efteråret og opleve årets sidste solstråler. Krølle jer op under et varmt tæppe, indånde den friske luft og nyde lidt varmt at drikke. En Picnic er en glimrende måde at tage noget tid ud af kalenderen og bruge det i godt selskab. Skabe oplevelser og minder, der vil vare hele livet, over et lækkert måltid.

Bare følg disse tips og ideer til, at planlægge den perfekte picnic for dig og dine venner. For en Romantisk Picnic læs guiden: Den Romantiske Picnic

Den simple menu

Skovture er til slappe af og komme væk fra det daglige stress og jag. Derfor skal du undgå, det store festmåltid der kræver en masse forarbejde og den helt store opsætning.

Den helt nemme løsning er, at lave små anrettede fingermadder, der er nemme at lave og især nemme at spise uden besvær. Fingermadder giver mulighed for et stort udvalg, i de små anretninger, uden det store arbejde.

I stedet for at selv lave sandwich hjemme fra, kan i lave det som “lav selv sandwich”. Køb diverse kødpålæg, ost, frisk brød, salat og hvad der ellers hører til. Dine venner vil elske den måde at spise på og de bestemmer selv hvad de vil have i deres mad.

Pasta salater og andre retter med en let eddike- og oliebaserede marinader eller dressing kan let tilberedes dagen før. Retten holder sig godt i varmen og fortsætte med at tage på, en vidunderlig smag over tid.

Pakning

Lav en huske liste over hvad du skal have med og tjek op, lige inden i tager af sted. På denne måde sikre du, i ikke glemmer noget. Det er rigtig ærgerligt, at side i parken og have glemt salaten.

Organisation vil gøre det nemmere for dig, at have det sjovt. Tænk over hvordan du pakker din Picnickurv så du ikke skal stresse rundt efter noget vigtigt. At være forberedt er en stor del, af en godt arrangeret Picnictur.

Her er en lille liste, der kan gøre din Picnic lidt nemmere for dig:
En picnic kurv, rygsæk, eller køletaske til at bære alle de ting i skal have med. Det er en god ide, at have en køletaske til mad/drikkevare og en taske eller kurv til de resterende ting.

Der findes en bred vifte af picnic sæt, der kan opfylde alle jeres behov, uanset om det er en lille eller den helt store Picnic. Det er endda muligt at få picnic sæt på hjul hvis du har pakket for meget til selv at bære det hele.

Færdig pakkede Picnic sæt, fås normalt med alle mulige bekvemmeligheder. Såsom tallerkner, bestik, glas, servietter, og isoleret mad rum. De kan, også fås i luksus modeller med meget ekstramateriale såsom salt & peber, proptrækkere, oste knive & skærebræt, kaffekrus og termokande og meget mere.

Husk

  • Et godt tæppe giver en god overflade, at sidde på, holde dig varm og beskytte dig og din mad fra myrer.
  • Is eller køleelementer er rigtig gode til, at holde mad og drikke kolde.
  • Servietter eller vådservietter er en rigtig god ting, at have med.
  • Plastikpose og plastikbøtter til madrester.
  • Affaldsposer.
  • Salt og peber.
  • Solcreme, solbriller, hatte og anden solbeskyttelse
  • Førstehjælpskasse
  • Et kamera, så du kan fange minderne om denne perfekte picnic!

Håber denne guide, kan være til nytte, når du skal holde Picnic for dine venner eller familien. Husk at gøre det nemt for dig selv, hvis du ikke har tid til al den forberedelse er der andre muligheder. Der findes eksempelvis caféer, der har færdiglavede picnickurve med alt en picnic skal indeholde, dette bliver selvfølgelig en lidt dyre end hvis du selv laver maden.

Det kan også gøres meget simpelt og helt billigt. Hvis det skal gå hurtigt, kan i købe færdig lavede bagels eller sandwich i din lokale bagel shop. Det er nemt og hurtigt, at tage med og der er begrænset i skal rydde op efter.

God fornøjelse.


0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Skovturen | Delighted - [...] var en lørdag morgen, og min kæreste og jeg skulle på skovtur. Se her, hvordan man planlægger en skovtur.…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *