Kompostbunke: Hvorfor skal Jeg lave en

Kompost

Mange spørger hvorfor man skulle bruge tid på at lave sin egen kompost. Det nemmeste svar jeg kan give er: Du slipper nem af med alt dit have affald på en nem måde, uden du skal på genbrugsstationen.

Udover dette er der mange andre fordele ved at lave sin egen kompostbunke i haven. Når du selv laver din kompost er du sikker på hvad din muld indeholder og er derfor sikker på hvad du kommer i din organiske haves jordbund.

En kompostbunke er, den bedste måde at give det tilbage til jorden, som du tager ud. Kompost er naturlig gødning der giver din have et helt fantastisk resultat. Det er uden sammenligning det bedste du kan gøre for at få velsmagende grønsager eller blomster der blomster på den helt naturlige måde, uden kunstig indvirkning.

Spar i skraldespanden

Du kan også spare en masse energi på den lokale forbrændingsanstalt, da dit køkken affald kan smides i kompostbunken, hvor det indgår i den naturlige nedbrydning. På denne måde er du ikke med til at skade vores natur ved, at afbrænde helt naturlige produkter. Dette er på alle tænkelige måder den bedste løsning for miljøet.

Ønsker du at læse mere om hvordan du laver din egen kompostbunke læs: Sådan laves en kompostbunke


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *