Skulpturer i haven

Kreativitet

Din have behøver ikke kun bestå af blomster og planter, tænk kreativt i din have. Prøv med forskellige hjemmelavede skulpturer til at pynte.

Sådanne skulpturer kan laves af alt lige fra ståltråd, nye metal stel til gamle grene eller og diverse metal skrot i forskellige former. Det vigtigste er at du tænker kreativt.

Skulpturer

Du kan også købe dine skulpturer, det behøver ikke blive en vildt dyr fornøjelse prøv hos din lokale skulptør eller på dit byggemarked. Det er rigtig gode steder at finde stativer eller andet godt, der fint kan bruges i konstruktionen af din kreative have.

Farver

Din skulptur skal ikke længere være rusten. Nu, skal der farver til, brug din skulptur til at give opmærksomhed til det mørke triste hjørne. Brug stærke farver og gerne på lageret metal, da det får skulpturen til nærmest at skinne.

På denne måde kan du udnytte din have optimalt. I de områder hvor der ikke er så meget lys, og derfor dårlige forhold for dine planter og blomst, kan du sætte dine alternative udsmyknings ideer.

Du vil på denne måde skabe liv i din have, dine gæster vil uden tvivl nyde synet af det, der adskiller sig fra de traditionelle haver.

Igen kreativ

Husk nu bare at tænk kreativt, om du laver en skulptur, køber en eller finder på noget helt andet så er det vigtigste at du ikke beholder din gamle kedelige have.

Se også vores artikel omkring have lys.  Og få nydelse fra din have hele døgnet, ved at skabe liv i din have om natten.


1 Comment

  1. Jeg har lige læst denne artikel med stor fornøjelse. Håber på flere i samme genre. Det giver mig stor inspiration at læse artikler som denne

    Er der forresten nogen der ved hvor man kan købe skulpturer, i mellem størrelser, uden det er for abstrakt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *